Keel
Hankige rakendus

Gambling Therapy Privaatsus

 

Taust:

 

Hasartmängude Therapy saab aru, et teie privaatsus on tähtis ja et sa hoolid, kuidas oma andmeid kasutatakse ja jagatakse võrgus. Me austame ja hindame privaatsust igaüks, kes külastab meie saidi ja ainult koguda ja kasutada teavet viisil, mis on kasulik teile ja kooskõlas oma õiguste ja oma kohustusi vastavalt seadusele.

 

See poliitika kehtib Meie kasutamine kõigi ja kõik kogutud andmed seoses oma kasutada meie koduleheküljel. Palun lugege seda Privaatsus hoolikalt ja tagada, et te sellest aru. Teie vastuvõtmis meie Privaatsus loetaks toimunuks pärast oma esimest kasutamist meie koduleheküljel. Kui te ei nõustu ja nõus Privaatsus peate lõpetama Meie Site kohe.

 

1.            Mõisted ja tõlgendamine

Selle poliitika järgmistel tingimustel on järgmised tähendused:

 

"Meie Site "

tähendab see veebileht, www.gamblingtherapy.org ja

"Me / Us / Meie"

tähendab Gordon Moody ühing aktsiaselts Registreeritud Inglismaal all 06302768, registreeritud heategevusfondi number: 1124751 kelle registreeritud aadress on 47 Maughan Street, Dudley, West Midlands, DY1 2BA, UK

 

2.            Teave meie kohta

2.1          Meie Site, www.gamblingtherapy.orgOn [omab ja] tegutses Gordon Moody Association piiratud vastutusega äriühing Registreeritud Inglismaal all 06302768, mille registreeritud aadress on 47 Maughan Street, Dudley, West Midlands, DY1 2BA, Suurbritannia.

2.2          Oleme heategevuslik registreeritud Heategevuskomisjon 1124751

 

3.            Ulatus - Mida see poliitika hõlmab?

See privaatsuspoliitika kehtib ainult selle kasutamisel meie saidi ja mobiilirakenduse kaudu. See ei laiene veebilehed, mis on seotud meie saidi (kas Pakume neid sidemeid või kas nad jagavad teiste kasutajate). Meil ei ole mingit kontrolli selle üle, kuidas oma andmeid kogutakse, säilitatakse või kasutatakse teiste veebisaitide ja Soovitame vaadata privaatsuspoliitikat selliste veebisaitide enne oma andmeid neile.

 

4.            kogutud andmete

Mõned kogutakse automaatselt meie kodulehe, muid andmeid koguvad ainult siis, kui sa vabatahtlikult esitada see. Sõltuvalt teie meie veebilehe kasutamise võime koguda mõningaid või kõiki järgmisi andmeid:

4.1          nimi

4.2          sünnikuupäev

4.3          sugu

4.4           keel

4.5          ajavöönd

4.6          Hasartmängusõltuvuse raskusastme indeks

 

5.            Kuidas me kasutame oma andmed?

5.1          Kõik isiklikud andmed on turvaliselt ladustatud vastavalt põhimõtetele isikuandmete kaitse seaduse 1998. Täpsemat teavet turvalisuse vt lõik 6, allpool.

5.2          Me kasutame oma andmeid, et pakkuda parimat tugiteenused teile. See sisaldab:

5.2.1     Teenuseid osutavate teile

5.2.2     Isikupärastamine teenused teile

5.2.3     Vastates side sinult

 

6.            Kus ja kuidas me salvestada oma andmed?

6.1          Me ainult ei hoia oma andmed nii kaua, kui peame selleks, et seda kasutada, nagu eespool kirjeldatud punktis 5 ja / või nii kaua, kui meil on teie loata hoida.

6.2          Teie andmed salvestatakse üksnes Euroopa Majanduspiirkonna (edaspidi "EMP") (EEA koosneb kõigi ELi liikmesriikide ning Norra, Island ja Liechtenstein).

VÕI

6.2          Mõned või kõik oma andmeid võib säilitada või edastada väljapoole Euroopa Majanduspiirkonnas ( "EMP") (EEA koosneb kõigi ELi liikmesriikide ning Norra, Island ja Liechtenstein). Sa loetakse nõustute ja selle abil meie saidi ja info saatmist. Kui me seda poest või andmete väljaspool EMP Me võtavad kõik mõistlikud meetmed, et tagada oma andmeid käsitletakse ohutult ja turvaliselt, sest see oleks EMP ja all isikuandmete kaitse seaduse 1998. Sellised meetmed võivad sisaldada, kuid ei piiratud kasutamine õiguslikult siduvad lepingutingimused meie vahel ja kolmandate isikute Me osalema ja kasutamise ELi heakskiidetud Mudel lepingutes. [Kui Kavatseme igal ajal üle kanda oma andmed väljaspool EMP Me alati saada teie nõusolekuta varem.

6.3          Andmete turvalisus on väga oluline meile ja kaitsta oma andmeid Oleme võtnud sobivaid meetmeid, et kaitsta ja turvaline kaudu kogutud andmetele Meie Site.

6.4          Sammud Võtame kindlustada ja kaitsta oma andmeid sisaldama:

6.4.1     krüpteeritud passords

6.5          Olenemata turvameetmed, et me võtame, on oluline meeles pidada, et andmete edastamine Interneti kaudu ei pruugi olla täiesti turvaline, ning et on soovitatav võtta sobivad ettevaatusabinõud edastamisel USA andmed interneti kaudu.

 

7.            Kas me jagame oma andmed?

7.1          Me võime koostada statistikat kasutamise Meie Site sealhulgas andmed liiklus, kasutusviisidest kasutaja numbreid, müügi ja muud informatsiooni. Kõik need andmed on anonüümsed ja ei sisalda ühtegi isikuandmeid. Meil võib aeg-ajalt selliseid andmeid jagada kolmandate isikutega, näiteks potentsiaalsetele investoritele, sidusettevõtted, partnerid ja reklaamijad. Andmed jagatakse vaid ja kasutatud piires seadusega.

7.2          Me võime kasutada andmeid rakendatud / akadeemilised eelneva nõusolekuta kasutajad kaasatud uurimisprojekti.

7.3          Teatud tingimustel Meil ​​võib õiguslikult kohustatud jagama teatavaid andmeid hoitakse meie poolt, mis võib sisaldada teie isikuandmeid, näiteks siis, kui Oleme osalenud kohtumenetluses, kus me oleme nõuetele vastavate õigusaktide kohtumääruse või valitsusasutus. Me ei vaja täiendavat nõusolekut sinult, et jagada oma andmeid sellistes tingimustes ja täita vastavalt vajadusele mis tahes õiguslikult siduvaid taotluse, mis on valmistatud meiega.

 

8.            Kuidas te saate kontrollida oma andmed?

8.1          Kui saadate info meie veebilehte, siis võib anda võimalusi piirata Meie andmete kasutamise kohta. Eelkõige Meie eesmärk on anda teile tugeva kontrolli Meie andmete kasutamise kohta otseturustuseks (sealhulgas võime loobuda saada e-kirju meilt, mida võite teha mida infost abil sidemeid sätestatud Meie e-kirju ja kohas pakkuda oma andmed).

8.2          Samuti võite sisse logida, et üks või mitu eelistust teenused tegutsevad UK: Telefon eelistus Service ( "TPS"), Corporate Telefon eelistus Service (edaspidi "CTPS") ja Posti eelistus Service ( " MPS "). Need võivad aidata ennetada olete saanud pealesunnitud turundus. Pange tähele, aga et need teenused ei takista teil saamist turunduskommunikatsiooni, et olete nõustunud saavad.

9.            Teie õigus kinni pidada Information

Teil on õigus teatud piirkondades Meie Site andmata üldse mingeid andmeid. Kuid selleks, et kasutada kõiki funktsioone ja omadusi, saadaval meie veebilehel võite olla kohustatud esitama või lubada kogumiseks teatud andmeid.

 

10.         Kuidas pääsete oma andmed?

Teil on seaduslik õigus küsida endale koopia igast oma isikuandmete oli USA (kui sellised andmed on olemas) maksmise väikese tasu eest, mis ei ületa 20 £. Palun võtke meiega rohkem üksikasju info@gamblingtherapy.org või kasutades kontaktandmed allpool punktis 11.

 

11.         meiega

Kui teil on küsimusi meie saidi või selle privaatsuspoliitika, võtke meiega ühendust e-posti aadressil info@gamblingtherapy.org telefoni teel 1384 241292 või posti teel 47 Maughan Street, Dudley, West Midlands, DY1 2BA, Suurbritannia. Veenduge, et teie päring on selge, eriti kui see on teabenõude andmed Me peame sinust (nagu punktis 11 eespool).

 

12.         Muudatused Meie Privaatsus

Me võime muuta käesoleva privaatsuspoliitika, nagu me vajalikuks peavad aeg-ajalt, või kui seda nõuab seadus. Kõik muutused kohe üles meie saidi ja siis loetakse aktsepteeritud tingimustega Privaatsus oma esimesele meie veebilehe kasutamise pärast muudatusi. Soovitame vaadata seda lehekülge regulaarselt, et hoida up-to-date.

Privaatsus Gambling Therapy